mandag 7. desember 2009

Gutta som lekte med ilden

2 hobbypyromaner + eksamenstid + respektabelt utvalg av brennbare kjemikalier + fotoapparat som tar bilder kjapt = humor og god stemning :)

Enjoy!!
PS: Ingen mus ble skadet under fotograferingen.

Edit: Meg å jørgen tar det såklart for gitt at ingen under 18 leser bloggen og føler seg inspirert til lignende events hjemme. Men om så er tilfelle, bruk vanlig lampeolje til flammeblåsing, og ikke svelg. Rødsprit gir magasjau og brennende kroppsdeler ved det minste søl. Rødsprit fungerer derimot utmerket til å få fyr på fingrer, som vist på bilder.

7 kommentarer:

 1. Kreativ måte å fyre opp i ovnen på må jeg si ;-) For det var vel det dere gjorde? så at ovnsdøren stod åpen... Dere skal være glad at dere fortsatt har et telt å sove i.

  SvarSlett
 2. Hvilken lab har dere robbet?

  SvarSlett
 3. Vara det Jørgen så du varar heimen og! Lat den ikkje brenne ned

  SvarSlett
 4. Og dette driver dere med INNI teltet? Gale. Og litt kule. Lykke til på eksamen i kjemikalier og brennbare materialer.

  SvarSlett
 5. No worries, me vett sånn halvvegs kva som hender når me tenne på olje! Å alle materialer finnes på europris, så det kan jo ikkje ver så farlig.

  SvarSlett
 6. He du fiksa på passet ditt "O store russiske flammehelt"? Endra nasjonalitet og alder?! Trudde nemlig d va aldersgrense for å handle på Europris...

  Mn dokke vinne! Eg klare IKKJE å komma på någe løye å skriva....d e tross alt ferie, å då (og) går eg på sparebluss.

  SvarSlett